Romaleon.com

Εχουμε πλέον, διπλή ευκαιρία..

13 Oct 2017, 8 a.m.

ΓΡΑΦΕΙ: Στέλιος Παπαμωυσέως

Πάει και αυτή η διοργάνωση για την Εθνική των Ανδρών και δυστυχώς στην ιστορία θα μείνει για άλλη μια φορά το ότι τερματίσαμε ουραγοί στον όμιλο μας και μην προτρέξει κανείς να αναφέρει ότι ξεπεράσαμε το Γιβραλτάρ γιατί ουσιαστικά αυτό θα είναι επιπλέον υποτίμηση των προσπαθειών μας …

Δεν συντρέχει λόγος ανάλυσης τώρα του γιατί αποτύχαμε σε άλλη μια διοργάνωση παρα το γεγονός ότι ξεκινήσαμε για άλλη μια φορά με όνειρα και φιλοδοξίες που αγγίζαν την υπέρβαση με βάση και τα αποτελέσματα της προηγουμένης διοργάνωσης.
Η επόμενη μέρα ουσιαστικά έχει πλέον σημασία και το πώς οδεύουμε σε αυτή αλλά κυρίως τι μπορούμε να επιτύχουμε γιατί τα παραδείγματα ομάδων όπως η Ισλανδία, η Β. Ιρλανδία, η Αλβανία και όχι μόνο, είναι εκεί για να μας θυμίζουν ότι δικαιολογίες τύπου αυτοί είμαστε τι να κάνουμε, δεν ευσταθούν πλέον…
Και στην νέα μας προσπάθεια έχουμε κάποια θετικά στοιχεία τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο και αυτά είναι το ταλέντο που υπάρχει αυτή την εποχή και σε κάποια ματς φάνηκε όχι στην ολότητα του βέβαια, αλλά κυρίως ότι θα εχουμε διπλή ευκαιρία για να κυνηγήσουμε το όνειρο παρουσίας μας σε τελικό φάση του Ευρωπαϊκού, εξ αιτίας της δημιουργίας του πρωταθλήματος των Εθνών.
Ουδείς υποστηρίζει ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα για την Εθνική μας, αλλά αν και αυτή την φορά που οι μισές περίπου ομάδες 24 συνολικά για την ακρίβεια, θα περάσουν στην τελική φάση, δεν τα καταφέρουμε, δεν βλέπω πως θα το πετύχουμε σε προκριματική φάση Μουντιάλ η και στο μακρινό μέλλον.
Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των επίσημων μας υποχρεώσεων και θα πρέπει η τεχνική ηγερία, η επιτροπή αλλά και οι ίδιοι οι διεθνείς να το εκμεταλλευτούν, να κάνουν και την αναγκαία αυτοκριτική και να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν την συνολική υπέρβαση.
Δεν το λέει και δεν το πιστεύει μόνο ο γράφων, ο Μπεν Σιμόν, ο Χάρης Λοιζίδης και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, το ανέφεραν στην πρόσφατη παρουσίαση του νου χορηγού της Εθνικής Ανδρών ΟΠΑΠ Κύπρου.
Και επιμένω για την διπλή ευκαιρία…

Ροή ειδήσεων

08:21
Η Ιταλία του 2006 κατεβαίνει στο γήπεδο στη μάχη κατα του κορωνοϊού
08:14
Αγγλία: Ημιμαραθώνιος με τη συμμετοχή 6.000 ανθρώπων
22:03
Η ΚΟΠ θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας
19:53
Διακόπτουν προπονήσεις Απόλλωνας, ΑΕΚ και Ομόνοια
19:33
Διακοπή προπονήσεων ως την Τετάρτη στον Αρχάγγελο
16:33
ΠΑΣΠ: Παρατείνετε τιε άδειες παικτών ως την Τετάρτη
12:31
Η UEFA εξετάζει Final 4 σε Champions League και Europa League
12:18
Προπονητικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως από την Ακαδημία μπάσκετ ΑΠΟΕΛ
08:23
Ο Ινσίνιε τραγουδά στο μπαλκόνι και τονώνει το ηθικό όσων είναι σε καραντίνα
07:55
Το ιδιαίτερο μήνυμα του Μέσι σε όλο τον κόσμο
19:39
Κορονοϊός: Φαλκάο και Ομπι-Μίκελ αρνούνται να παίξουν μπάλα στην Τουρκία
16:39
Σούπερ Λιγκ: Τέλος στις προπονήσεις όλων των ομάδων μέχρι 27 Μαρτίου
12:05
Νέα έκτακτη σύσκεψη για την τύχη της Premier League την Πέμπτη
08:53
Σενάριο για μονά ματς σε Champions League και Europa
08:30
Κορονοϊός: Ακυρώθηκε ο τελικός του Πετρούνια στο Μπακού!

Διαβάστε επίσης

Έχει και Ευρώπη…

19 Feb 2020, 7:56 a.m.