Romaleon.com

Δεν έχουμε υπόθεση…

14 Dec 2017, 5:02 p.m.

Στέλιος Παπαμωυσέως

Το σχόλιο το σημερινό, μπορούσε κάλλιστα να είναι γραμμένο από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και εντεύθεν, ειδικά στην διάρκεια του νέου αιώνα που αλλάξαν πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου, έμειναν όμως οι ίδιες συνήθειες σε ότι αφορά στην συμπεριφορά χούλιγκαν αλλά και την αντίδραση ομάδων, πολιτείας, αστυνομίας και λοιπών οπαδών.

Και από την στιγμή που οι λίγοι νικούν την μεγάλη πλειοψηφία οδεύουμε σε απολυταρχικά καθεστώτα, τα οποία δια μέσου των αιώνων έχουν δημιουργήσει μπόλικα κακά στην ανθρωπότητα.

Δεν είναι πλέον δικαιολογία ότι λίγοι οπαδοί στα πέταλα, στις θύρες, στα διαζώματα είναι αυτοί που δημιουργούν τα ρεζιλίκια τα οποία κανένα δεν τιμούν και διώχνουν από το γήπεδο και τους τελευταίους που προβληματίζονταν αν θα πάνε η όχι.

Διερωτόμαστε γιατί έχουν πτωτική πορεία οι συνολικοί αριθμοί εισιτηρίων;

Απλά γιατί την ίδια πορεία ακολουθούν όλοι όσοι ασχολούνται με το Κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα και ο κάθε ένας από την πλευρά του άθελα η και ηθελημένα έβαλε το λιθάρι του μικρό η και μεγάλο, συστηματικά η όχι, στο να δημιουργηθεί η εικόνα που είδαμε  αυτή την φορά στο Τσιρειο στάδιο και που έκανε τον γύρο τη Ευρώπης…

Το κακό είναι ότι και αυτή την φορά τα δάκρυα τα κροκοδείλια έκαναν την εμφάνιση τους και αντί να εγκύψουν όλοι αφού τους δόθηκε νέα ευκαιρία στην καρδιά του προβλήματος, προσπαθούν ακόμη και τώρα να μετατοπίσουν τις ευθύνες τους και να τις μεταφέρουν στους ώμους άλλων.

Πραγματικά δεν έχουμε υπόθεση και νομίζω χειρότερα μας περιμένουν στην συνέχεια όταν ενταθεί ο ανταγωνισμός ειδικά φέτος που αυξάνονται και μνηστήρες για τίτλο και Ευρώπη.

Έχουμε έγνοια ,μην περάσουν στα γήπεδα σάντουιτς και αναψυκτικά και περνούν με την μεγαλύτερη ευκολία κροτίδες, πιστόλια, μαχαιριά και γενικά φονικά αντικείμενα.

Και ενώ υπάρχει υποτίθεται κλειστό κύκλωμα, φωνογραφικό υλικό και όλα τα συναφή, φταίει για όλα ένας 17χρονος που είναι ο μόνος που συνελήφθη.

Ντροπής πράγματα για όλους και το ερώτημα είναι πως οδεύουμε στην επόμενη μέρα, στην οποία αν πάμε με τα ίδια μυαλά που είναι και το πιο πιθανόν, ζήτω που καήκαμε…..

Ροή ειδήσεων

08:21
Η Ιταλία του 2006 κατεβαίνει στο γήπεδο στη μάχη κατα του κορωνοϊού
08:14
Αγγλία: Ημιμαραθώνιος με τη συμμετοχή 6.000 ανθρώπων
22:03
Η ΚΟΠ θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας
19:53
Διακόπτουν προπονήσεις Απόλλωνας, ΑΕΚ και Ομόνοια
19:33
Διακοπή προπονήσεων ως την Τετάρτη στον Αρχάγγελο
16:33
ΠΑΣΠ: Παρατείνετε τιε άδειες παικτών ως την Τετάρτη
12:31
Η UEFA εξετάζει Final 4 σε Champions League και Europa League
12:18
Προπονητικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως από την Ακαδημία μπάσκετ ΑΠΟΕΛ
08:23
Ο Ινσίνιε τραγουδά στο μπαλκόνι και τονώνει το ηθικό όσων είναι σε καραντίνα
07:55
Το ιδιαίτερο μήνυμα του Μέσι σε όλο τον κόσμο
19:39
Κορονοϊός: Φαλκάο και Ομπι-Μίκελ αρνούνται να παίξουν μπάλα στην Τουρκία
16:39
Σούπερ Λιγκ: Τέλος στις προπονήσεις όλων των ομάδων μέχρι 27 Μαρτίου
12:05
Νέα έκτακτη σύσκεψη για την τύχη της Premier League την Πέμπτη
08:53
Σενάριο για μονά ματς σε Champions League και Europa
08:30
Κορονοϊός: Ακυρώθηκε ο τελικός του Πετρούνια στο Μπακού!

Διαβάστε επίσης

Έχει και Ευρώπη…

19 Feb 2020, 7:56 a.m.