Romaleon.com

"Αποπροσανατολισμό για το ποιοι ευθύνονται"

14 Mar 2019, 6:59 p.m. Ανόρθωση

Τις τελευταίες μέρες έχουν πέσει στην αντίληψη μας κάποια δημοσιεύματα, τα οποία εντείνονται όσο περνάει ο καιρός και διαμέσου των, επιρρίπτονται ευθύνες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πολύ πιθανό αυτά να αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό για το ποιοι πραγματικά ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η ομάδα μας.

Αναφέρουμε, ενημερώνουμε και ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου με ανιδιοτέλεια πάντα έπραττε το σωστό μέσα από τις διακριτικές εξουσίες που του παρέχοντο με γνώμονα πάντα το καλώς νοούμενο συμφέρον της Ανόρθωσης και ποτέ δεν ενήργησε με βάση το προσωπικό συμφέρον και την δημόσια προβολή.

Αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδας μας και σε αυτό τον στόχο επικεντρωνόμαστε. Δεν σκοπεύουμε να στήσουμε λαϊκά δικαστήρια για κανένα και ούτε πρόκειται να έρθουμε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε, για να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους που οδήγησαν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις στο παρελθόν.

Τα μέλη, οπαδοί και φίλοι του Συλλόγου να είναι βέβαιοι ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα ενώ θα αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες εκεί που ανήκουν, όταν εξέλθουμε από την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 2 χρόνια το Δ.Σ. του Συλλόγου καλείται να διαχειριστεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην ποδοσφαιρική Εταιρεία και όπως και τότε, έτσι και σήμερα εργάζεται άοκνα για να βρει λύσεις, αφουγκραζόμενο τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους απλούς Ανορθωσιάτες αλλά και φίλους του Συλλόγου που συνεισφέρουν και συμμετέχουν σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τη σωτηρία της ομάδας μας και να καλέσουμε την ίδια στιγμή όσους άλλους μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας να το πράξουν. Οι στιγμές είναι κρίσιμες.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Αενάως Αναγεννάται.

Ροή ειδήσεων

20:55
Απαρτία στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
18:50
Η Ομόνοια στην εκστρατεία #morethanfootball!
17:04
Παναθηναϊκός: Κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή
17:00
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος ο Μάριος Μιχαήλ
14:28
«Καίει» τον Παναθηναϊκό ο παρατηρητής του ντέρμπι
14:10
Διαιτητές μας στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17
13:14
Σάββας Δαμιανού: «Σεβασμός για την Πορτογαλία αλλά όχι φόβος» (video)
12:27
MVP αναδείχθηκε ο Τζιωνής!
12:02
Ν. Ανδρονίκου: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη».
11:14
Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
10:45
Αντωνίου και Ανδρέου κέρδισαν το «Κύπελλο Λεμεσού - τα Τάνεια», η Ελευθερίου ισοφάρισε το ρεκόρ
09:50
Ο Κεραυνός στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών
09:46
France Football : Οι 50 κορυφαίοι προπονητές όλων των εποχών
09:18
Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπάγερν, την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός με Μπασκόνια
09:14
Πετόσφαιρα Γυναικών: Τελευταία αγωνιστική και στέψη της Ανόρθωσης